Maskinuthyrning

Dina projekt, våra maskiner

Avfuktning & Frisk luft

En av de viktigaste åtgärderna vi vidtar är att använda avfuktning och luftrenare för att återställa ditt utrymme till sin optimala nivå. Vi har investerat i högkvalitativa avfuktnings- och luftreningssystem som är tillgängliga för uthyrning. Innan eller efter våra åtgärder, beroende på ditt behov, placerar vi dessa enheter på plats.

Detta extra steg i vår process är avgörande för att säkerställa att ditt utrymme återgår till en hälsosam och trygg miljö. Vårt dedikerade team kommer att ta hand om allt, från installation till avlägsnande av utrustningen när vårt arbete är slutfört.

Med vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet kan du vara säker på att vi gör allt för att lösa dina problem på ett professionellt och effektivt sätt.

Kontakta oss idag så att vi kan hjälpa dig att återställa ditt utrymme till sin bästa möjliga konditionDH-Cleanair ION

Luft som passerar genom DH-Cleanair exponeras för UV-ljus som bryter ner organiska föroreningar. UV-ljusets våglängder reagerar med en katalysator och skapar av syre och vattenånga i luften en renande plasma som dödar bakterier, virus, och mögelsporer. Flyktiga kemiska gaser (VOC) neutraliseras samtidigt som dåliga lukter avlägsnas. Plasman, d.v.s. den ultrarena luften, blåses sedan ut i krypgrunden, vinden eller källaren. DH-CLEANAIR ION kan bara köras ihop med DH5 eller liknande. 

DH5 Jouravfuktare 

DH5 är en lätt och driftsäker avfuktare med variabel ventilation och avfuktningskapacitet. -En kraftig cirkulation med EC-motor av torr- och regenereringsluft reglerbart upp till 500 m3/timme gör den lämplig för utrymmen med höga krav på jämt fördelad avfuktning. -200 mm regenereringsstos (avfuktarens insug) möjliggör placering av avfuktaren i annat utrymme än det som ska avfuktas.